Írj nekünk, segítünk! :)

Univerzálna hubica na vysávač

1
6 990 Ft

Drevi univerzálna vysávačová hubica perfektne odstrání chlpy psov a mačiek odkiaľkoľvek. Veľkolepé výsledky aj tam, kde ostatné vysávače  boli neúčinné.

Množstvo


Tökéletes szőrmentesítés

A Drevi univerzális porszívófej tökéletesen eltávolítja a kutya-, macskaszőrt bárhonnan. Látványos eredmények ott is, ahol minden más porszívófej hatástalannak bizonyult.


Egyszerű és gyors porszívózás

Te is unalmas időpocsékolásnak és látszattevékenységnek éled meg a porszívózást és szívesen csinálnál helyette mást? A porszívófej hatékonysága egyedülálló. Egyszerű és gyors vele a porszívózás és látni fogod végre, hogy tényleg fel van porszívózva. Az eredmény önmagáért beszél.


Nem kell levenni a fejet

Te is biztos állandóan leszedted eddig a porszívófejet, ha valahova be akartál férni a porszívócsővel vagy egy leragadt szőrt akartál felszedni? Nem kell csipegesd többé az állatszőröket, hajszálakat a porszívófejről a csőbe…a Drevi univerzális porszívófej erősebb dörzsölésével még a legmakacsabb szőrt is eltávolítja a szőnyegből.


Kevesebb fáradtsággal valódi hatékonyság

Erőlködés nélkül, könnyebben, gyorsabban és hatékonyabban felporszívózhatsz ezentúl. Ha Te is úgy érzed, hiába minden erőfeszítésed, és szó szerint megizzaszt a porszívózás, de mégse sikerül teljesen felszedned a letaposott állatszőrt, hajszálakat, szöszöket…akkor itt az ideje porszívófejet cserélni!


Könnyen tisztítható, tartós fej

A porszívófej könnyen tisztítható és sokáig megtartja szőrgyűjtő hatékonyságát. A fejet néha el lehet mosni, meg lehet tisztítani és száradás után visszahelyezhető a fejre. Fontos: A betét kiszedése esetén ugyanúgy rakd vissza a betétet – egymással szembe álljanak a szálak, ha megsimítod – mint ahogy az eredetileg volt.


Dolgozhatsz csak a fejjel, porszívó nélkül is

Ülőgarnitúránál, kárpitnál, kicsi szőnyegnél, de akár nagy szőnyegnél is könnyen és gyorsan összeszedheted az állatszőrt, hajszálakat magával a porszívófejjel is anélkül, hogy elővennéd a porszívót.


Bármelyik porszívóhoz csatlakoztatható

30 és 37 mm között állítható a porszívófej csőátmérője, ezért az univerzális porszívófej a legtöbb háztartási porszívóhoz egyszerűen és gyorsan csatlakoztatható!


Bárhová könnyen bejuttatható

Az univerzális porszívófej lapos feje olyan helyekre is bejut, ami a többi porszívófej számára lehetetlen.


Teljes szélességében takarít és szív

A hagyományos porszívófejek legnagyobb problémája, hogy csak középen szívnak. Az univerzális porszívófej ezzel ellentétben teljes szélességében összeszedi a szennyeződést. Az összegyűjtött szöszt, állatszőrt és hajszálat középre gyűjti és könnyen beszívja. Nem kell többé szedegetni a szöszt, hajszálakat, állatszőrt és a csőbe tömködni.


Speciális szövetbetét

Teljesen mindegy milyen teljesítményű a porszívód. A porszívófej egyedi szövetbetétjének köszönhetően képes mindenfajta szennyeződést könnyedén eltávolítani a különféle kárpitbútorokról, szövetekről (a ruháról is) vagy szőnyegekről. A porszívófej egyedi kialakítású felülete valójában két egymással szembe fordított betét, aminek köszönhetően mindenfajta szennyeződést középre gyűjt össze, amit aztán egy gyenge teljesítményű porszívó is könnyedén be tud szívni.


Német technológia alapján készül

Az EU-ban készíttetjük minőségi alapanyagokból, automatizált gyártási körülmények között. 5 éve kizárólagosan mi forgalmazzuk Neked, állatbarátoknak, porszívó, szőnyeg, szövet, kárpit, gépjármű tulajdonosok részére.


Önmagában is használható

Használd a porszívófejet önmagában és kézzel is összeszedheted a kárpiton vagy szőnyegen maradt állatszőrt, hajszálakat.


Kíméletesen bánik a szőnyegekkel

A Drevi porszívófej puha borítást kapott, így a drága és kényes szőnyegekben, padlóburkolatokban sem tesz kárt!


Több mint 20 éve a piacon

A porszívófej már több mint 20 éve elérhető Magyarországon. Sok kisállat tulajdonos már ismeri és használja. Ha Neked még nincs otthon, akkor itt az idő, rendeld meg és csatlakozz Te is azokhoz, akiknek áldás a porszívófej hatékonysága és gyorsasága.

1
UP!