Support Chat

Fizetési módok

Fizessen előre utalással
A Vásárló a megrendelés ellenértékét a következő módokon egyenlítheti ki:

 • Előre utalással
  Előre utalással az Eladó bankszámlaszámára a megrendelés számára való hivatkozással.
  Számlatulajdonos: Drevenka Krisztián e.v.
  Adószám: 55564292-1-33
  Nyilvántatási szám: 54264999
  Kedvezményezett számlaszáma: 10402795-50526857-75571007
  Bank neve: K&H Bank

 • Utánvéttel
  Utánvéttel történő rendelés esetén a fizetés a csomag átvételekor készpénzzel fizetendő.


Szállítási módok, díjak és feltételek

 • Személyes átvétel Csomagküldő.hu 186 ÁTVÉTELI PONT egyikén:

  • Előre utalással: Díja: 600 Ft

  Magyarországon 186 átvevőhelyre kérheti csomagját, ahol előre fizetéssel van lehetősége átvenni a csomagját 600 Ft költséggel. Keresse meg a listában az Önhöz legközelebbi átvevőhelyet és vegye át csomagját ott és akkor amikor Önnek kényelmes. Vásárlóinknak sms és e-mail értesítést küldünk, abban a pillanatban, amikor a csomag készen áll a kiadásra. Az értesítés tartalmazza az átvételhez szükséges jelszót.Csomagját 7 napig tudja átvenni és amennyiben nem tud érte menni, lehetőség van akár 21 napig is hosszabbításra.

 • Házhoz szállítás FÁMA Futárszolgálattal 48 órán belül

  • Előre utalással:
   Díja: 1.000 Ft / csomag
   Minden további megkezdett csomag szállítási költsége 1.000 Ft

  • Utánvét esetén
   Díja: 1.200 Ft / csomag (1kg össztömeg)
   Minden további megkezdett csomag szállítási költsége 1.200 Ft


  A Vásárló a megrendelt terméket a szállítás útján a FÁMA Futárszolgálattal (szállító) segítségével kapja meg. A termék átvételének módját a Vásárló a megrendelés során jelöli meg az alábbiak szerint, utánvétes fizetés esetén 200 Ft többlet költséggel.

  Szolgáltatás: Kiszállítás a megadott címre, kiszállítás megkísérlése maximum 2 alkalommal.

  Szállítási határidő: A Vásárló a termékoldalon megjelenő szállítási idővel számolhat. (Ha a megrendelt termék nem áll rendelkezésre, az Eladó a Vásárlót erről haladéktalanul tájékoztatja és az esetlegesen interneten előre kifizetett ellenértéket visszautalja a Vásárló részére, a tájékoztatást követően legkésőbb 15 napon belül.)

  Értesítés: E-mail illetve SMS (kiszállítás előtti napon)

  A Vásárló köteles a csomagot átvételkor az átadó személy (Eladó) vagy a futár általi kézbesítéskor a futár előtt megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérni jegyzőkönyv felvételét. A Vásárló ilyen esetben nem köteles átvenni a terméket.

  A termék futártól való átvételével illetve az átvételt igazoló dokumentum aláírásával a termék mennyiségi és minőségi átvétele megtörténik, ami azt jelenti, hogy az Eladónak utólag jegyzőkönyv nélküli mennyiségi és minőségi reklamációt nem áll módjában elfogadni.

  Az átvételt igazoló dokumentum aláírásával ugyanis Vásárló elismeri, hogy az átvett csomag, termék mind külsőleg, mind pedig tartalmát illetően megfelel a megrendelésében foglaltaknak (nem hiányos a csomag tartalma, nem sérült a csomagolás vagy a termék).

  Ha láthatóan sérült a csomagolás vagy a termék és egyértelműen megállapítható, hogy gyártási hibás vagy a kiszállítás során keletkezett a sérülés, a sérült termék visszaszállítását és cseréjét az Eladó díjtalanul végzi. Az átvételt követően észlelt sérülésért Eladó felelősséget nem vállal!

 • Személyes átvétel az Állatmánia Kft. 1203 Budapest, János utca 6/b. alatti üzletben: INGYENES
FEL!