Support Chat
UNIVERZÁLIS PORSZÍVÓFEJ
3 AZ 1-BEN

MERT használhatod:
  1. porszívóval - Összegyűjtheted az állatszőrt és hajszálat és azt könnyen beszívja bármilyen teljesítményű porszívó
  2. porszívó nélkül - Könnyen és gyorsan összeszedheted az állatszőrt, hajszálakat magával a porszívófejjel is, anélkül, hogy elővennéd a porszívót.
  3. ruhakefeként - Vedd ki a szövetbetétet és kiválóan leszedi a ruháról a hajszálakat, egyéb állatszőrt és könnyen elfér akár egy női retikülben is.

Tudnivalók a DREVI porszívófejről

NEM KELL LEVENNI A FEJET

Te is biztos állandóan leszedted eddig a porszívófejet.
Nem kell csipegesd többé az állatszőröket, hajszálakat a porszívófejről a csőbe…
A Drevi univerzális porszívófej erősebb dörzsölésével még a legmakacsabb szőrt is eltávolítja a szőnyegből.
KEVESEBB FÁRADTSÁGGAL
VALÓDI HATÉKONYSÁG

Erőlködés nélkül, könnyebben, gyorsabban és hatékonyabban felporszívózhatsz ezentúl. Ha Te is úgy érzed, hiába minden erőfeszítésed, és szó szerint megizzaszt a porszívózás, de mégse sikerül teljesen felszedned a letaposott állatszőrt, hajszálakat, szöszöket…akkor itt az ideje porszívófejet cserélni!
KÖNNYEN TISZTÍTHATÓ,
TARTÓS FEJ

A porszívófej könnyen tisztítható és sokáig megtartja szőrgyűjtő hatékonyságát. A betéteket néha el kell mosni, és száradás után visszahelyezhető a fejbe. Fontos: A betét kiszedése esetén ugyanúgy rakja vissza a betétet.
DOLGOZHATSZ CSAK A FEJJEL, PORSZÍVÓ NÉLKÜL IS

Ülőgarnitúránál, kárpitnál, kicsi szőnyegnél, de akár nagy szőnyegnél is könnyen és gyorsan összeszedheted az állatszőrt, hajszálakat magával a porszívófejjel is anélkül, hogy elővennéd a porszívót.
UP!